Velkommen til Konsmoparken

En av Sørlandets vakreste og morsomste frisbeegolfbaner i følge Udisc (rating 4.3)
Under finner du nedlastbar spillerhåndbok for noen layouter. 

Hva skjer i parken?

KP Open er deilig!

15Da var tidene kommet. Tidene har henrullet. Flight skal følge flighters gang. Aldri forstummer, den høylydte speaker, på tidenes første to-dagers. To runder på lørdagen og en tredje finalerunde på

Les mer »

Lisens for frisbeegolfere 2023

15Hva er Forsikring/Lisens? Skal man delta i en NAIF relatert aktivitet (samling, landslag) eller delta i seriespill (Norgescupen, NAIF diskgolf tour, Ultimateserien eller NM) må man løse konkurranselisens. Lisensen inneholder

Les mer »

Ukesgolfen 2022 er historie

Og hvem som henta heim utholdenhetsbøtta kan du lese mer om her. Det aller viktigste er nok uansett at vi har hatt unike 110 deltagere på årets 25 runder. Det er ganske så solide tall.

Les mer »

3 gode grunner til å prøve frisbeegolf

01

GØY

Det er GØY å teste, og tilfredsstillende å mestre! Så godt som alle som prøver, finner glede i denne voksende sporten!

02

SOSIALT

Du kan spille sammen med venner, og familie. Proffer og amatører spiler fint sammen. Bestefar og barnebarn er også helt topp.

03

BILLIG

Inngangsprisen for frisbeegolf er billig. 500 kr i disker, en gratis app for resultater, og stort gratis baner, som her i Konsmoparken!

TEAM KONSMOPARKEN

Dugnad

DUGNAD

Vedlikehold av den flotte parken vår er MYE arbeid. Vi trenger at dere som spiller jevnlig også deltar jevnlig på dugnader for å klare dette. Send en PM hvis du vil hjelpe til!

Turneringsdekning

TURNERINGER

Ukesgolf hver onsdag fra april, KM, KP Open, Romjulsgolf og parturneringer. Det skjer noe titt og ofte. Ikke alle blir det YouTube av men. Følg med på våre arrangementer!

Skytebanen

TRENING

Ukegolfene onsdager er et naturlig samlingspunkt, men vi har også en messengergruppe som vi legger ut når noen vil ut og har lyst på selskap. Join den.

Mer om Konsmoparken

I Konsmoparken finner du den flotteste 18 hulls frisbeegolfbanen mellom Kristiansand og Moi.

For banekart/hullkart og informasjon om sløyfer finner du her.

Banen som ble åpnet i 2018 med 12 hull, ble utvidet sommeren 2019 til å nå ha 18 fullverdige hull, eller “hål” som det heter i Konsmoparken. I 2020 og 2021 er banen videreutviklet, og har nå fått lov å benytte seg av Skytterlagets område så lenge det ikke pågår skyting. Dermed har vi fått en 18 hullsbane å være stolte av.

Banen er vakker, variert og meget godt egnet for både nybegynnere og viderekomne. Den scorer foreløpig 4,2 av 5 på resultatappen Udisc. En app alle spillere bør laste ned. Den er gratis, men for 150 kr i året får du tilgang til statistikker og mye annet som vil gjøre deg til en bedre spiller.

 

For Alle

Konsmoparken er selvfølgelig HELT GRATIS å spille på. Du kan til og med være heldig og finne noen av utlånsdiskene som ligger i en kasse ved parkeringsplassen. Koden her er 200. Dersom ikke de er okkupert av andre med samme mål som deg selvfølgelig, og at de som har brukt dem har lagt dem tilbake i skapet.

Dette hadde aldri vært mulig å få til uten følgende støttespillere:

  • Gjensidigestiftelsen
  • Vest-Agder Fylkeskommune (spillemidler)
  • Audnedal Kommune
  • Lyngdal Kommune
  • Grunneiere
  • Spar Konsmo
  • Kjell Valand
  • Vismæ AS
  • Frisbee Sør

Hva sier Spillerne om banen vår?

5/5
“Helt topp bane. Godt varierte hull, og man får bruk for alt man har av teknikker.”
Benjamin91 (udisc)
Peter Lunde frisbeegolf
5/5
“Det var en artig bane, litt teknisk, og en bane som jeg fikk kjørt meg på! ” Lyngdals Avis
Peter Lunde - 3 x Norgesmester
4.5/5
“Bra bane! Krevende, og med mange kule hull. Mange lange par 3. Ta med ekstra disker.!”
OlaGræsli (Udisc)

©2022 Made by Vismæ AS