Frisbeegolf

I Konsmoparken finner du den flotteste 18 hulls frisbeegolfbanen mellom Kristiansand og Moi.

Banen som ble åpnet i 2018 med 12 hull, ble utvidet sommeren 2019 til å nå ha 18 fullverdige hull, eller “hål” som det heter i Konsmoparken. I 2020 og 2021 er banen videreutviklet, og har nå fått lov å benytte seg av Skytterlagets område så lenge det ikke pågår skyting. Dermed har vi fått en 18 hullsbane å være stolte av.

Banen er vakker, variert og meget godt egnet for både nybegynnere og viderekomne. Den scorer foreløpig 4,2 av 5 på resultatappen Udisc. En app alle spillere bør laste ned. Den er gratis, men for 150 kr i året får du tilgang til statistikker og mye annet som vil gjøre deg til en bedre spiller.

Konsmoparken er selvfølgelig HELT GRATIS å spille på. Du kan til og med være heldig og finne noen av utlånsdiskene som ligger i en kasse ved parkeringsplassen. Koden her er 200. Dersom ikke de er okkupert av andre med samme mål som deg selvfølgelig, og at de som har brukt dem har lagt dem tilbake i skapet.

Sjekk ut facebooksida til Frisbeegolfklubben for mer info, banekart og oppdateringer.

Du kan også besøke banens side hos Udisc her

Ukesgolf

Hver onsdag kl 17.30 utover høsten holder vi ukesgolfkonkurranser. Det er klubbens møtested, og det er veldig gøy om så mange som mulig blir med på det. Ja, vi konkurrerer, men det viktigste er at vi møtes, deler oss opp i grupper på tvers av ferdigheter, alder og kjønn. På denne måten blir vi mer sammensveiset og vi kan lære av hverandre.

Dersom tidspunktet ikke passer er alternativet og spørre med minst en til så dere kan spille flexstart resten av onsdagen.

Vi bruker METRIX til disse konkurransene, og du må melde deg på med fullt navn. Da har vi oversikten over hvem som er tilstede, også med tanke på covid-19.

Konsmoparken Open

Årets høydepunkt skjer som regel i juli mnd. Konsmoparken Open er allerede etablert som en respektabel turnering, og trekker deltagere fra Stavanger til Skien. Vi er kjent for å lage en skikkelig dekning av finalerunden, og årets sending er like om hjørnet. Her kan du se fjorårets finalerunde, da med 3x Norgesmester Peter Lunde i hovedrollen.