Håndballsesongen 20/21

Dato

Hei alle nye og gamle håndballspiller i Konsmo.
Først vil vi takke dere for en flott sesong så langt med god innsats.Vi har så smått begynt å planlegge neste års sesong. Dette fordi vi må melde på lag innen 30 april. Vi ønsker å gi det best mulige tilbudet og derfor trenger vi en oversikt med hvem som vil spille håndball med bindene påmelding innen 10 mars. Det er dyrt å melde på lag og en kjedelig bot å få ved å trekke lag eller ikke møte til oppsatt kamp, derfor må vi ha en oversikt med antall spillere.
Dere som alt spiller på Byremo melder deres interesse der, innen 1 mars.

Vi har alltid behov for trenere, så har du lyst, gi gjerne lyd fra deg.


For å lage oversikt over spillere så send en melding til Bente på 45222965 innen 10 mars.


Hilsen håndball gruppa.

Facebook
Twitter