Konsmo er en bygd midt i hjertet av Vest-Agder. Midt mellom Kristiansand, Lyngdal, Mandal og Evje. Helt siden Idrettslaget ble opprettet i 1934 har Konsmo vært viden kjent for sitt ekstraordinært livlige idrettsliv. 

Klubbens aktivitetsområde har økt de siste årene, nå finner du aktiviteter innen;

I tillegg tilbys aktiviteter for småbarn med barnetrim, og svømming for barn i følge med voksne i svømmehallen på Byremo. Hos oss er idretten og diverse familiearrangement samlet til ett rike. 

I 2010 og 2011 pågikk det en ekstrem byggevirksomhet i bygda, og vi kan nå skilte med forholdsvis ny flerbrukshall, ny kunstgressbane og nyoppusset treningsrom i gamle gymsalen med ukentlige spinningsøkter, i tillegg til felles styrketrening for voksne i flerbrukshallen en gang i uka. 

Klubben er tuftet på frivllighet, og vi anmoder alle klubbens medlemmer til å stille opp på minst en dugnad i løpet av året. En dugnad kan være og sitte i en av gruppene, være trener/draktvasker/kjørelisteansvarlig, eller ryddehjelp, snekker, levende feiekost osv.. Det finnes en oppgave som passer deg også. Helt garantert!

Så nå kjære bygdefolk er det bare å høst fruktene og stramme melonene.
For ei bygd fast i fisken!

For medlemsinfo og priser LES HER!

SJEKK UT ANLEGGENE VÅRE: