NYTT MEDLEMSREGISTER I KONSMO IDRETTSLAG
Håndall illustrasjonsbilde

Dato

62

Konsmo IL vil av personvernhensyn fra 01.01.2021 gå over til Idrettsforbundets medlemssystem via Min Idrett og fakturere kontingenten herfra. Mange medlemmer ligger inne her i dag, men vi ser så mange opplysninger som ikke er korrekte, derfor vil vi den 20. DESEMBER SLETTE ALLE NÅVÆRENDE MEDLEMMENE HER.  

Vi må derfor be alle som vil være medlem i Konsmo il å registrere seg på nytt – se bruksanvisning nedenfor!

Når alle medlemmene på nytt blir registrert her, vil det også være en sikkerhet for at vi får riktig tilskudd fra Idrettskretsen. Jo flere medlemmer vi har, jo mer tilskudd får vi.  Det er også viktig at alle som er med på aktiviteter i idrettslaget er registrerte medlemmer for å være dekket av vår forsikringsordning.

I slutten av februar vil det så bli sendt ut faktura på medlemskap og treningsavgift. Denne sendes på mail til den av medlemmene i familien som er eldst (voksen).

BRUKSANVISNING:

Gå inn på https://medlemskap.nif.no/24048

Opprett ny bruker (dersom du ikke allerede er bruker i Min Idrett).

Registrer brukeropplysninger.
Navn og fødsels- og person-nummer sjekkes mot Det Sentrale Folkeregister (DSF), men personnummeret vil ikke bli lagret i idrettens systemer. Personopplysninger behandles iht. personopplysningsloven.
Mailadressen brukes til å sende regning på medlemskontingenten.

Kryss av for alle grupper hvor du vil være aktiv.

Når du selv er registrert, kan du legge til familie.

Tilslutt bekrefter du medlemskapet.

NB: Du som ønsker å benytte TRIMROMMET må i tillegg til å registrere deg som medlem, sende en mail til reidun.bakken@vabb.no om dette.

Står du fast under registreringen eller trenger hjelp til registrering, kan du kontakte Reidun Bakken på tlf 90778818 eller på mail kasserer@konsmoil.no

Facebook
Twitter