ATV og beitepusser holder banen fin

Dato

15

Den 15.mai i år fikk Frisbeegolfklubben og idrettslaget en skikkelig 17.mai premie, da vi fikk tildelt 40.000 kr av Lyngdals Avis og Sparebankstiftelsen DNB til innkjøp av ATV med breitepusser.

Dette utstyret har blitt en nødvendighet for å holde gresset på skytebanen, og de delene av parken der ikke kommunen klipper. Heldigvis har også Lyngdal kommune holdt gresset nede for oss her.

Medlemmene i klubben har organisert seg slik at de to og to har ansvaret for sine hål. Beitepusseren har foreløpig kun blitt brukt av styremedlemmene, på de store områdene. Dette for at vi vil være ekstra forsiktig med utstyret fram til vi er godt kjent med området vi skal holde nede. Til neste år blir det nok flere som får sjansen til å klippe med ATVen også, ikke vær redd for det 😉

Uansett tusen takk til Lyngdals Avis og Sparebankstiftelsen DNB for støtten til et prosjekt som kostet litt, men vi MÅ sette pris på de som frivillig går rundt og styrer og steller for at vi andre skal kunne kose oss og spille.

Facebook
Twitter