Vil ha frisbeemedlemmer
hull 18

Dato

Konsmo IL har meldt seg inn i NAIF og kan nå tilby ekte medlemskap for frisbeespillere.
75

Konsmo IL ønsker å søke medleskap i Norges amerikansk idretters forbund, NAIF. Dette er særforbundet til Frisbeegolfen, og da kan klubben ønske velkommen til medlemskap i Konsmoparken Frisbeegolfklubb. Ny melding kommer når dette er i orden

Et medlemskap for en frisbeegolfer (eller diskgolf som det omtales som) vil bli akkurat samme som et vanlig medlem. Så dersom du allerede er medlem av Konsmo Il, trenger du ikke å foreta deg noe mer enn registreringen alle medlemmer nå må gjennom. Les mer om det her.

Siden dette er oppstarten lokker vi med noen ekstra goder for deg som spiller frisbee.

  • Halv pris på deltageravgift til turneringer i regi av Konsmoparken Frisbeegolfklubb.
  • 10% på topmodellsekken “Ferd” fra Frisbee Sør. (detaljer kommer)

Så med andre ord. Et medlemskap vil nesten ikke koste deg noenting. 🙂

Mer om medlemskap i KIL:

Kr 300,- for første medlem i en familie – enten det er barn eller voksen.

Kr 100,- for alle andre som knyttes til familien (barn under 18 år eller ektefelle/partner). Da kan de delta i så mange grupper de ønsker (ikke trimrom).

Kr 500,- er maks pris for alle som er knyttet til en familie (foreldre og barn under 18 år). Vi håper derfor at hele familien vil være medlem i laget, selv om ikke alle er så aktive. Dette vil bidra til at vi får mer støtte fra Idrettskretsene.

Facebook
Twitter