Konsmoparken Open lørdag 18.juni

Dato

Vi er nå kommet til fjerde året av denne herlige turneringen. Som alltid spilles det 2 runder på MAIN-sløyfe. Også i år er det gjort endringer, og sløyfen har nye utfordringer. Forhåpentligvis blir det også produksjon av Lead-card, men det er enda ikke helt avgjort. Uansett gleder vi oss til en forrykende dag med masse kasting i herlige omgivelser med en haug av kastefrelste galninger. 
16

VELKOMMEN TIL KONSMOPARKEN OPEN

Vi er nå kommet til fjerde året av denne herlige turneringen. Som alltid spilles det 2 runder på MAIN-sløyfe. Også i år er det gjort endringerog sløyfen har nye utfordringer. Forhåpentligvis blir det også produksjon av Lead-card, men det er enda ikke helt avgjort. Uansett gleder vi oss til en forrykende dag med masse kasting i herlige omgivelser med en haug av kastefrelste galninger. 

Dette er IKKE en PDGA-turnering selv om pdga-nummerne står synlig. 

Klasser – I og med at dette er en Open-turnering har vi i år valgt å dele klassene inn der etter. Dermed utgår Nybegynner og Viderekommen klassene, og top 10 plasseringene i Open-klassen vil motta premie. I øvrige klasser er det pallplasseringer som mottar premier. Blir det klasser med mindre enn 5 påmeldte flyttes deltakerne over til en annen klasse.

Open-klassen = For alle

Dame-klassen = for damer

Junior-klassen = 12 – 18 år

Master = 40+ år

Grandmaster = 50+ år

Dagsplan – Registrering innen kl. 09.00 på turneringsdagen, da begynner infomøtet. Teeoff runde 1 ca. Kl. 09.30. 1 times Matpause etter runde 1. Teeoff runde 2 ca. Kl. 13.00. Premiering ca. Kl. 16.00. Som alltid fete premier!

Betaling – Påmeldingsavgift blir på 250 kr, også for medlemmer. Ønsker du mat (pizza) hooker du av på det mens du melder deg på her i metrix. 100 kr ekstra for 3 pizzastykker. Brus er inkludert i påmeldingsavgiften på 250 kr. Grunnen til en litt stivere pris enn vanlig er at vi har brukt ganske store summer for å oppgradere og vedlikeholde banen, og kommer dermed til å ta 40% av påmeldingsavgiften for å dekke inn litt av utgiftene våre. Resterende 60% av påmeldingsavgiften går til premiering. 

Vipps 250kr (påmelding ink. brus), eller 350kr (påmelding, ink. Brus +pizza) til #692993. Husk å hook av på mat ved påmelding. 

BETALINGSFRIST er 11. juni og vi oppfordrer alle til å betale ved påmelding her i metrix. Man er ikke påmelt til turneringen før man har betalt. Spillere som ikke har betalt innen fristen vil bli slettet fra lista lista og mister plassen sin til neste mann på ventelista. 

Håper så mange som mulig deltar. Vi gleder oss! 

Tidligere vinnere

2019 – Simen Ougland
2020 – Peter Lunde
2021 – Benjamin Løland

Spillerhåndbok finner dere under:

Facebook
Twitter