INFO OM AKTIVITET PÅ BANEN I 2022

Dato

Årets sesong er planlagt til nesten minste detalj, og det blir et veldig spennende år i Konsmoparken. Her er oversikten.
10


Da har styret hatt møte og det har blitt gjort en del bestemmelser. Vi ønsker å holde medlemmer og andre brukere av banen vår oppdaterte samt gi muligheten til å sette av datoer for turneringer og dugnader.

DUGNAD:
Som alltid ser vi etter muligheter for å forbedre banen vår. Vi har gjort fremskritt hvert år de siste 4 årene, og håper på det samme i år. Denne gangen blir ikke sløyfa like drastisk endret som tidligere år, men er en del ting som skal gjøres og vi håper folk kan prioritere de to lørdagene vi har satt opp som dugnadsdager. Meld din interesse og vi legger deg inn i en dugnadschat. 2 og 9. April kjører vi på og håper å få gjort mest mulig. All hjelp mottas med takk.

TURNERINGER:
– 23. April, Klubbturnering (For medlemmer).

14. Mai, PDGA C-tier (utgår dessverre)

– 29. Mai, Barneturnering (familievennlig arrangement hvor det blir tilrettelagt for barn under 12 år).

– 18. Juni, Konsmoparken Open #4 (Vi gjentar suksessen med produksjon av Lead-card)

-Konsmoparken-Dobbel (Pargolf. Dato ikke bestemt. Sen august/tidlig september)

– Høstturnering, 3-disc-challenge (Dato ikke bestemt)

– Romjulsturnering, Blind-sløyfe (Dato ikke bestemt)

UKESGOLF-2022:
– Vi starter opp ukesgolfen påfølgende uke etter klubbturneringen, Onsdag 27. april. I år prøver vi oss på poengsystem, på samme måte som i Helge-flexen før jul. 25 runder skal spilles, med 15 tellende runder. “Pause” fra ukesgolfen i fellesferien.
I tillegg til fellesstart blir det også mulig å spille flex-runde tidligere på dagen. Ønsker juniorer å benytte seg av Flex skal en voksen med å føre score.

ANNEN INFO:
– Skytterlaget begynner skyting nå på tirsdager fra 17.00. Så om det røde flagget er oppe kan ikke main-sløyfa spilles. Red-flag sløyfa kan alltid spilles.
– Vintersløyfa blir stående 1-2 uker til.
– Kommer snart en auksjon på lost-disker
– Det vil bli rigget til en liten lavterskel “putt and approach-sløyfe” med RPM kurver på baksiden av butikken, som kommer til å stå gjennom våren og sommeren. 6-8 hull på 30-60 meter.

Spørsmål? Legg igjen en kommentar eller send PM. Ellers kos dere på banen vår, ta med dere søppel og kom dykke øve åna!

Facebook
Twitter