UKESGOLF på onsdager 17.30
hull 18

Dato

Sesongen 2022 braker løs med ukesgolf hver onsdag.
21

Da er sesongen skikkelig i gang. Årets KM er unnagjort. Main 2022 er åpnet, og nå mangler kun skiltene + noen visuelle og funksjonelle småting.

Onsdager mellom 17.30 og 20.00 er det ukesgolfkonkurranse. Da forsøker vi å samles så mange som mulig for å kjempe om rundeseire og den store sammenlagtbøtta.

Påmelding i metrix. Vi legger ut lenke på facebook før hver runde.

Main 2022 hålkartene finner du under her, og snart ute på banen også. Banekartet drøyer enda litt.

REGLER FOR UKESGOLF 2022

Vi spiller 25 runder hvor de 15 beste teller i sammendraget. Vinneren i sin klasse får 50 poeng i hver runde. Alle som deltar får poeng og resten fordeles automatisk på antall deltagere.

Står to eller flere står likt i ledelsen etter siste runde spilles det Play-off over minst 3 hål. Dersom en av de ikke er til stede på avslutningsdagen går seiren automatisk til den andre.

Vi tar sannsynligvis pause i juli mnd

Flex

Det vil bli mulighet for å spille flex hele onsdagen alle rundene utenom den første og den siste. Det diskuteres også om det skal åpnes for en ekstra dag med flex i uka. Dette stemmer vi over i plenum på fellesstarten i runde 1.

De ulike klassene

Dere melder dere på i klassen som ratingen deres tilsier. Den klassen du spiller din første ukesgolfrunde i blir du værende ut sessongen uavhengig av økning eller nedgang i rating. Øker du fra 750 til 850 f.eks i løpet av sessongen så spiller du i amatør ut sessongen og går over til viderekommen neste år.

Du står selvfølgelig fritt til å melde deg på i klasser bedre enn det du er ranket som, men du kan altså ikke gå nedover igjen i klassene.

Mer info kan bli lagt inn her etter hvert.

Påmelding gjør du her

Facebook
Twitter